Loading Map...

Proloog

Written on: Monday March 5th, 2007

A journal entry from: See you next year!

De afgelopen maanden is vaak de vraag gesteld hoe het voelt om een jaar op reis te gaan. En het antwoord was waarschijnlijk: leuk, of spannend. Maar ook dat het besef er nog niet echt is.

 

En dat is nu nog steeds het geval. Het voelt namelijk nog niet alsof we echt op reis zijn. Dat komt omdat we tot nu toe op bekend terrein waren, in Spanje. Toch voelt het wel anders dan een normale vakantie, omdat niet in ons achterhoofd zit dat we over een week, of twee of vier weken, weer op ons werk zitten.

 

Vifra, onze gastheer hier in Costur, vergeleek de eerste week van ons in Spanje met de proloog van Paris-Dakar*. Voordat het echte werk begint een kleine etappe die er niet echt toe doet, maar wel lekker is om er in te komen. En zo voelt het ook een beetje. De eerste dagen waren net een all-inclusive vakantie. Dat wil zeggen opgehaald worden bij het vliegveld, zonnetje, lekker eten en drinken en geheel verzorgde dagtripjes. Een goed begin dus!

 

Groet,

Roy

------------

For more pictures see www.ingeping.nl, entries Benicasim, Costur, Noah and Mar&Oscar.

I would like to add that I was going to write an entry about 'the mutiny on the sangria-ship in Costur´, but I have had no time so far, travelling is hard work!

Adios! 

Ingrid

 

From heikki on Mar 6th, 2007

Boa viajem !!

From Dille on Mar 9th, 2007

Hope you made it to Buenos Aires....The night after you left, a big storm (with winds up to 140 km/hr) past over Costur/Castellon/Benicasim and I am sure we would NOT have made it to the airport if you had planned to leave 1 day later. Hope Madrid didn´t cancel your flight to Argentina!